Perla Beach

Destinácia: Bulharsko, Primorsko
Kód zájazdu: 1225921
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Perla Beach

TV basketbal chladnička,minibar vodné bicykle biliard masáž volejbal sauna wellness, spa stolný tenis tenis parkovisko detská postieľka detské ihrisko tobogan, šmýkačka detské animácie detský kútik detský bazén plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor večerný program animačný program internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od centra: 150 m
Vzdialenosť od letiska: 60 km
Vzdialenosť od pláže: 50 m

ODLETOVÉ ČASY:  Bratislava(BTS)-Burgas(BOJ)-Bratislava(BTS): Štvrtky:  BTS 6,30- BOJ 9,15, BOJ 10,05- BTS 11,00 Piatky: BTS 5,35- BOJ 8,20, BOJ 14,05--BTS 14,55 Nedele: BTS 11,15- BOJ 14,00, BOJ 14,55--BTS 15,45 
Košice(KSC)-Burgas(BOJ)-Košice(KSC): Piatky:  KSC 10,35- BOJ 13,10,  BOJ 09,10--KSC 09,50. (CK si vyhradzuje právo zmeny odletových časov). 

Popis, poloha: Hotel Perla Beach  sa nachádza 50 m od pláže v severnej časti  letoviska Primorsko.  Centrum letoviska je vzdialené 100 m od hotela. V  centre letoviska  a v okolí hotela  nájdete množstvo barov, reštaurácii či obchodíkov. K vybaveniu hotela patrí vstupná hala s posedením a recepciou,  hlavná reštaurácia s letnou terasou, lobby bar, bar pri bazéne, Wi-fi pripojenie zdarma, biliard, 3 vonkajšie bazény s detskou časťou a 2 šmykľavkami, umiestnené v peknej záhrade, kde slnečníky a ležadlá sú zdarma. K dispozícii sú posilňovňa,  volejbal, basketbal, stolný tenis, šípky, animácie pre deti a dospelých. Za poplatok sú tenisové kurty,  kúpeľné centrum, parkovanie, trezor na recepcii.

Ubytovanie: Ubytovanie v 2 lôžkových izbách  možnosťou 3 a 4. Lôžka resp. prísteliek. Každá izba má klimatizáciu, chladničku,  TV/SAT, balkón a vlast¬nú kúpeľňu so sušičom vlasov a s WC.

Stravovanie: Stravovanie formou all inclusive, raňajky, obedy, večere formou bohatého a rozmanitého bufetu. Počas dňa ľahké občerstvenie pizza, toasty, sendviče, zákusky, ovocie (10:00-12:00 a 14:00-18:00). V rámci all inclusive neobmedzená konzumácia nealkoholických a alkoholických nápojov a kokteilov miestnej produkcie od popredných bulharských výrobcov od 10:00 do 23:00. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli.


Pláž: 50 metrov vzdialená severná, priestranná a dlhá piesočná pláž s čistou vodou, niekedy vhodná aj pre vyznávačov morských vĺn. Na pláži je možné prenajať ležadlá a slnečníky za poplatok, alebo využiť voľný priestor na neplatenej časti pláže, kde si môžete rozložiť vlastný slnečník. Pláž  poskytuje množstvo športového vyžitia. Nachádzajú sa tam taktiež bary, reštaurácie a bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť.

Naše hodnotenie:  Hotel Perla Beach Holiday Club patrí k tradičným a populárnym hotelom v Primorsku. Nachádza sa takmer v centre letoviska a blízko pláže. Poskytuje kvalitné služby all inclusive a je vhodný pre všetky vekové kategórie klientov.