Marvel

Destinácia: Bulharsko, Slnečné pobrežie
Kód zájazdu: 1071898
Cena od: N/A
Príplatky od: N/A
Pobytové zájazdy
Pre rodiny s deťmi

Výber termínu

Je nám ľúto, ale tento zájazd bol už vypredaný a neobsahuje žiadne termíny. Vyberte si prosím iný zájazd.

Marvel

TV herňa chladnička,minibar lekárska služba kozmetický salón kaderníctvo vodné bicykle windsurfing, surf masáž sauna bazén vnútorný detská postieľka detský kútik detský bazén vodné športy na pláži plážový servis piesočnatá pláž fitness centrum trezor internet, WiFi klimatizácia bazén
Vzdialenosť od pláže: 100 m
Popis, poloha:
Moderný hotel Marvel s kvalitnými službami sa nachádza v severnej časti Slnečného pobrežia, neďaleko centrálnej promenády 100 metrov od pláže. Disponuje vstupnou halou s recepciou, trezorom (za poplatok), výťahom, lobby barom, reštauráciou s letnou terasou, Wi-Fi. Pre klientov je k dispozícii vonkajší bazén s oddelenou časťou pre deti a  barom, vnútorný bazén, perličkový kúpeľ, sauna, masáže (za poplatok), posilňovňa, kútik pre deti, lekár, obchody, herňa s elektronickými hrami, kaderníctvo, kozmetika. Ležadlá a slnečníky pri bazéne sú zdarma.  

Ubytovanie:
Moderne zariadené klimatizované 2-lôžkové izby s možnosťou 2 prísteliek sú vybavené kúpeľňou s WC, sušičom vlasov, telefónom, chladničkou, Wi-Fi(za poplatok), TV/SAT a balkónom. Na požiadanie hotel zabezpečí zdarma detskú postieľku.  

Stravovanie:
V cene je all inclusive formou bufetu - raňajky, obedy, večere formou bufetových stolov, neobmedzená konzumácia miestnych nealkoholických a alkoholických nápojov od 11:00-23:00, ľahké občerstvenie, zmrzlina, čaj, káva a zákusky, ovocie od 15:00-17:00. Podrobnejší rozpis programu all inclusive dostanete v hoteli pri ubytovaní.  

Pláž:
100 metrov od hotela sa nachádza nádherná piesočnatá pláž s pozvoľným vstupom do mora. V cene je slnečník a 2 ležadlá pre každú izbu.
Na pláži sa organizujú vodné športy, vodné skútre, windsurfing, nafukovací banán, vodné bicykle. Popri pláži je pobrežná promenáda, kde sa nachádzajú reštaurácie, bary bufety, kde sa môžete počas dňa občerstviť a taktiež rôzne zábavné atrakcie pre deti a dospelých.  

Naše hodnotenie:
Obľúbený hotel na Slnečnom pobreží, ktorý sa vyznačuje kvalitnými službami a all inclusive stravovaním, čistotou, milým personálom a priestrannými izbami. Výhodou sú 2 ležadlá a slnečník na pláži zdarma.